domingo, 8 de abril de 2012

ELS NOSTRES NUVIS DIUEN

Aquest apartat es perquè tots els nuvis que vulguin puguin explicar les seves experiències, com van viure el casament amb nosaltres i aportar a altres nuvis les idees que van tenir per el seu dia. Podeu penjar fotos del vostre casament o de com us va (als que ja sou pares!) Animeu-vos a ajudar als nuvis que es casaran proximament i els costa decidir què fer en el seu dia especial!!

3 comentarios:

  1. Hola a tots!! Som l' Antonio i la Brenda i volem agrair la professionalitat tant de tot l'equip de producció de Camara2 com de l'Hotel Guitart Monterrey de Lloret!! Nois a part de una feina formidable heu fet del nostre precasament un dels dies mes macos i inoblidables de la nostra vida!!

    ResponderEliminar
  2. Hola a tots!!!

    Ara fa uns mesos que ens vam casar Luisi i jo i volem donar-vos les gràcies per tot l'esforç, la dedicació, la professionalitat i sobretot el carinyo i el bon rotllo desde el primer fins l'últim día.
    També donar les gràcies a Can Baladia per tot el muntatge i les facilitats a l'hora d'organitzar-ho tot.
    Va ser un día molt especial que recordarem tota la vida i que pel treball que vau fer amb les fotos, el video i el muntatge del premis, video de entrada, etc disfrutem i ens emocionem cada vegada que ho veiem.

    Gràcies de tot cor!!!

    ResponderEliminar
  3. moltes gràcies nois!
    La veritat és que el que més ens recomforta per seguir millorant cada dia són els vostres missatges d'agraïment. Estem molt contents per les vostres paraules i ens alegrem de que el vostre dia fos perfecte!

    Esperem seguir en contacte i moltes gràcies per tot!

    ResponderEliminar