sábado, 5 de mayo de 2012

ESPECIAL RAMS DE NÚVIA

Comencem un nou apartat que seran els ESPECIALS, com si d'una revista de moda nupcial es tractés, anirem penjant les tendencies del moment de diferents aspectes del casament, perquè els nuvis d'aquest any puguin agafar idees i inspirar-se per fer coses el dia del seu casament.

El primer especial va dedicat als rams de núvia.

Triar el ram ideal no és gens fàcil, ja que ha d'estar en la mateixa línea i estil que el vestit i reflexar la teva personalitat. Per aquest any trobem 3 línies significatives:

BOUQUET DE COLORS

No creguis que el teu ram ha de dur els mateixos colors o el mateix tipus de flor. Pots experimentar barrejant diferents espècies i colors, tamanys curts o llargs, posant cintes de colors vius amb pedreria perquè en el seu conjunt destaqui per sobre el teu vestit i doni un punt d'espectacularitat al resultat final.


ROSES, ENCAIX I CINTES = VINTAGE

La tendencia per els casaments de primavera, de la mateixa manera que els vestits, són d'estil vintage. La millor manera de lluir un ram romàntic és triant colors pastels, fet de roses i altres flors complementàries. No oblidis de posar encaix, o cintes antigues per donar un toc delicat al ram. 


MENYS ÉS MÉS

Els dissenys minimalistes o clàssics en blanc mai passen de moda i sempre són una opció pràctica per qualsevol tipus de casament. Sense ser antiga amb una pedreria en el ram aconseguirás un efecte únic. 



A vegades no calen coses molt recarregades o especials, només amb conceptes senzills es poden crear rams preciosos, cal veure quines idees tens i com aplicar-les. 
Aquí us deixem per finalitzar alguns rams especials o una mica diferents a la resta. Fins la propera!








No hay comentarios:

Publicar un comentario