miércoles, 23 de mayo de 2012

ESPECIAL TOCATS

En aquest especial parlarem dels TOCATS. Val a dir que hi ha hagut dos events que han propiciat de nou aquest complement per les núvies que era molt habitual als anys 40 i 50. La bona notícia es que gràcies a aquests events han tornat als casaments del nostre país i amb molt bona tirada.
Els dos events que han propiciat això han estat: El casament britànic del príncep William & Kate, on varem poder veure a moltes de les convidades amb tocats enlloc de pameles. I l'altre, la pel·lícula de Black Swan (el cisne negro) on Natalie Portman ens retorna als recollits de ballerina. També cal esmentar que durant tota la promoció de la pel·lícula ens deleitava amb dissenys espectaculars.

Aquí es comença a veure en les passarel·les dels grans dissenyadors de la temporada. On totes les models porten diferents tocats, així que això ja és aquí, i és tendència.

Hi ha molts tipus de tocats, però un consell bàsic és triar-ne un de senzill, que no destaqui, si no que acompanyi al vostre pentinat.

CHIC i SOFISTICADA, aquest és un exemple de tocat que complementa el pentinat. Un tocat senzill acompanyat d'un maquillatge molt suau. 


LOOK ROMÀNTIC, aquest tipus està creat per flors ens tons pastel, sovint grosses en forma de diadema, molt indicat per núvies amb el cabell curt o recollits a mitja melena.


DEESA GREGA, hi ha diferents maneres de reflexar aquest tocat, però la senzillesa en els detalls predomina sobre la melena lliure. El cabell ha d'anar al seu aire. 


DEL PAÍS, aquest és un look molt divertit i desenfadat, tan pot ser un flor gegant agafada per una cinta hippie, com un petit recull de flors emmarcant una cua lateral. És molt fresc i molt sol·licitat per a casaments campestres. 


Espero que us hagi ajudat o inspirat per els vostres tocats, tan per núvies com per a convidades. Us esperem al pròxim especial!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario