martes, 24 de julio de 2012

4.IDEES PER UNA REBUDA REFESCANT

Hey! Ja tornem a ser aquí. Aquesta setmana us volem donar una solució divertida i molt refrescant per els vostres convidats.
Ara que arriba la calor, tothom arriba al banquet amb molta set, i que res millor que oferir un bon coctel frescret! Avui dia podem trobar infinitats de coctels amb i sense alcohol, només hem de triar el que més agradarà a tothom o tenir una varietat amplia perquè tots trobin el seu.
Una bona solució per aquells casaments que són a l'aire lliure, campestres o a la platja. També una cosa molt apreciada per els convidats és la realització de les copes o pots amb què oferireu la beguda. Podreu trobar infinitats de DIY per aquesta part buscant per internet. Crear un got diferent i original és senzill, trobant pots de vidre petits i decorant-los amb cintes de colors, fil d'empaquetar, puntes antigues, enganxines o tot els que se us pugui ocurrir! Us deixem un petit exemple i una guia perquè vosaltres continueu creant!!!








Què us ha semblat?? És divertit oi!!?? Doncs ja sabeu!! A crear el que més s'ajusti a la temàtica del vostre dia!! Fins aviat!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario