jueves, 8 de marzo de 2012

BODAS CINEMATOGRÀFIQUES



A Camara2 reinventem els nostres reportatges i creem una nova visió del casament.
Una nova manera de planificar el vostre dia, creem un guió per no deixar res a l'atzar, i a partir dels vostres gustos i idees es fa el producte dissenyat especialment per cada parella. Tots sabem que cada una d'elles és diferent i que li agraden coses diferents, per això ens adaptem i personalitzem cada reportatge.

Què fem diferent?

Doncs, primerament us ensenyem un ventall d'opcions perquè decidiu què us agrada i a partir d'aquí donem forma al que serà el producte final. També us donem moltes idees noves i molt divertides perquè el vostre casament sigui diferent a tots els altres casaments.
Quedem diverses vegades abans del dia de l'enllaç per gravar material extra i perquè es trenqui el gel, d'aquesta manera quan arriba el dia, vosaltres esteu relaxats i molt naturals, i això és el que busquem: la naturalitat, espontaneitat però sense deixar passar cap detall important.

Perquè és cinematogràfic?

Tenim tot un seguit de material nou de rodatge com: grúa, steadycam, dollys, rails, camares D7 y Go Pro per crear aquest aire de cine, realitzar planos molt diferents i adquirir les textures de publicitat o videoclip que fan que el video de boda es converteixi en una pel·lícula.

Tenim un equip que abarca des dels 25 anys d'experiència fins a titulats joves que aporten creativitat i innovació. Creiem que és la fórumla perfecta per tenir un grup coesionat i implicat en la feina.
No dubteu en fer-nos una visita! Mireu, remeneu i trieu!

VISCA ELS NUVIS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario