miércoles, 14 de marzo de 2012

ELS NOSTRES NUVIS DIUEN!

Aquest apartat es perquè tots els nuvis que vulguin puguin explicar les seves experiències, com van viure el casament amb nosaltres i aportar a altres nuvis les idees que van tenir per el seu dia. Podeu penjar fotos del vostre casament o de com us va (als que ja sou pares!) Animeu-vos a ajudar als nuvis que es casaran proximament i els costa decidir què fer en el seu dia especial!!

1 comentario:

  1. MARIO & BELÉN (14-08-2011)

    Bona tarda a tothom!!! als ja casats i als propers en gaudir d´aquesta experiència.

    El nostre dia el podriem definir amb una paraula: MERAVELLÓS. Després de tants nervis i preparatius, el dia de la boda arriba i només toca gaudir-lo i no hagués estat possible si no haguéssim estat acompanyats de la nostra gent, i quan diem això no ens referim només a la família i als amics, sinó als professionals com cámara2 que tant a Mario com a mi ens van ajudar a deixar els nervis de banda, ja que en tot moment van estar pendents de les nostres necessitats.
    Pel que fa als convidats, comentar-vos que ja anavem concenciats de que s'esperaven alguna sorpresa (tipus vídeo amb fotos desde quan erem petits o similar) però cámara dos els va sorprendre I MOLT!!! i això és el que ens va acabar de decidir-nos per ells. La creativitat en el seu treball. No es només fotos i vídeo sinó el casament vist desde un altre objectiu diferent als vostres ulls (que us haig de confesar, es perden gran part de l'esdeveniment!!!).
    Pel que fa a les novetats d'aquest any us confesem als afortunats que ens feu moooooooooolta enveja!!! ja que els video cinematogràfics que em vist ens han posat les dents llargues!!! així que us animem a probar coses noves.
    Us desitgem un meravellós dia als propers en casar-se i als que ja esteu gaudint de la vida de casats, que sigueu tant feliços com el primer dia.

    ResponderEliminar