miércoles, 14 de marzo de 2012

MERITXELL I JOSEP (24/03/2012)

VISCA ELS NUVIS!!

Aquest mes se'ns casen la Meritxell i el Josep!!
Des d'aquí farem el seguiment de la parella perquè tots pogueu anar veien com funciona. Atenció als altres nuvis que també tindreu seguiment, els que ja aneu fent cosetes les anirem penjant perquè us aneu fent a la idea que això ja està en marxa!

2 comentarios:

  1. Primera sessió: hem gravat l'entrada al restaurant amb la benvinguda, la veritat es que ens ha costat... 3 tomes només!! Molt bé nois, ens ho varem passar molt bé, i el resultat és molt positiu. El dilluns tindreu unes quantes opcions per triar el vostre agraïment. Sessió de video i fotos nº1 completada!
    Aquesta setmana que entra, deixarem els muntatges enllestits. I el dissabte... DE BODA!!! Espero que us ho hagueu passat bé.

    ResponderEliminar
  2. Hola nois!!!
    Moltes felicitats!! ahir ens va fer un dia fantàstic! tot va anar a la perfecció i tothom estava molt content. Per la nostra part dir-vos que ens ho vam passar molt bé i que tenim molt de material per poder fer moltes coses. Espero que vosaltres també us ho passessiu de meravella, que hagiu disfrutat del vostre dia. Ens veiem haviat!!

    ResponderEliminar