viernes, 5 de octubre de 2012

ESPECIAL INVITACIONS

Aquesta setmana us presentem un ESPECIAL INVITACIONS. Aquí us mostrarem opcions desde les més clàssiques, les de tota la vida, fins a les més modernes com els SAVE THE DATE

Per començar, us presentem una botiga virtual de Madrid on podeu trobar un catàleg online on podreu seleccionar en un menú, els diferents tamanys de sobres per escollir, el que més us interessi. Al clicar una foto (de la invitació que més us agradi) s'obrirà una pantalla amb alguns detalls més particulars com, els colors que es poden escollir, les variacions, o si les vols personalitzar amb un simulador. 


La pàgina on podeu trobar tota la informació és www.invitarte.es, o demanar informació al mail: tiendavirtual@invitarte.es



També podem trobar una altre manera d'enviar les invitacions, i aquesta és online, sense imprimir-les! 
a invitaenunclic.com, podem trobar una nova solució al paper zero. És molt fácil d'utilitzar, totalment personalitzable o amb dissenys que no t'acabaras! 






Un altre clàssic de la paperia per casaments és paperlux.com, aquesta empresa afincada a Madrid i amb una altre botiga a Malaga,  té molta varietat i la possibilitat de personalitzar el vostre producte al 100%. 




Per acabar amb el tema de l'invitació clàssica us deixem amb ARTE PAPEL (també a Madrid). Són especialistes en invitacions per a casaments i papereria personal. Ofereixen les millors i més variades invitacions, amb sobres forrats, impreses amb relleus, offset, llisos, ratlles i estampats. 



Continuem amb l'ESPECIAL INVITACIONS amb el que nosaltres recomenem, que són les VIDEOINVITACIONS! Una manera més simpàtica, molt més visual i que sorprèn a tothom. Tens uns minuts per explicar breument l'història de la parella i es prepara amb molta més il·lusió per part dels nuvis. 
Us deixem amb el SAVE THE DATE que varen fer aquest any el PABLO&MARTA, i que al final varen voler usar per donar la benvinguda als seus convidats al saló: 


Hi ha algunes opcions més, això ja depent de la creativitat dels nuvis i les ganes que tinguin de fer coses! Animeu-vos i creeu una benvinguda per el saló com varen fer aquesta parella! O creeu la vostra videoinvitació! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario